Bugun kanalda da konustuk, istanbul bulusmasi yapilirsa kimler katilabilir?
ICQ TURKEY ISTANBUL BULUSMASI
ICQ TURKEY ISTANBUL BULUSMASI
Merhabalar,
Re: ICQ TURKEY ISTANBUL BULUSMASI
ben gelirim

Farklı ülkelerde yapanlar var, neden Türkler de yapmasın 
nikita suan sen, ben, aspirin ve Bir kullanici tam animsayamiyorum nickini 4 kisi olduk 
Vnessa, aslına bakarsan bence bu konuda biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini söylerim.
Çünkü OPlar ve kanalın bildik müdavimleri dışında, kanalda türlü türlü amaçlarla (iyi veya kötü) takılan kullanıcılar var.
O yüzden böyle bir buluşmayı ciddi ciddi düşünüyorsanız bile, buluşma hakkında gerçekten çok iyi tanıdığınız kullanıcıları haberdar etmelisiniz.
Yani kanal içinde "İstanbul'da şu gün, şu saatte buluşsak kimler gelir?" gibi bir ibareyi kesinlikle doğrudan kullanmamalısınız.
Zira kanalda çok normal görünüp, çok candan davranıp zararsızmış gibi görünüp de, gerçek hayatta pek normal olmayan şahıslara da rastlamanız çok olası.
O yüzden söylediğim gibi, bu konuda gerçekten çok dikkatli olmalısınız.
Şahsen, erkek olmama, İstanbul'da olmama ve gelebilecek durumda olmama rağmen, buluşma konusunda 1 değil, 2 değil, 3 kere düşünürüm. =)
"Bu, bir insan için küçük; insanlık için dev bir adımdır." - Neil Armstrong, 20 Temmuz 1969, Sessizlik Üssü, Ay
Merhaba,
uyari icin tesekkurler Sky... evet haklisin...
Zaten artik kendi icimize cektik bulusma detaylarini kimsenin nerde -ne zaman oldugundan haberi olmayacak.
Tekrar tskler.
uyari icin tesekkurler Sky... evet haklisin...
Zaten artik kendi icimize cektik bulusma detaylarini kimsenin nerde -ne zaman oldugundan haberi olmayacak.
Tekrar tskler.
ne zaman bulusuyoruz benide davet edersiniz artik heralde 
olmaz o iş olmaz