VAN'da, 8 çocuk annesi 40 yaşındaki A.T., kendisini sürekli dövdüğünü öne sürdüğü 17 yılık eşi 48 yaşındaki Sait T.'yi bıçakalayarak öldürdü.
Yeni ev yaptırdıkları için eşinin borçlandığını ve piskolojisinin bozulduğunu söyleyen A.T., “Sürekli dövüyordu. Mutfakta çocuklarıma pasta yapıyordum. ‘Borçlarım var sen pasta yapıyorsun’ dedi ve tartıştıktan sonra beni yine dövünce artık dayanamayıp bıçakladım” dedi.
Karşıyaka Mahallesi'nde oturan 8 çocuk annesi A.T., dün akşam saatlerinde çocuklarına pasta yapmak istedi. Yumurta olmadığını fark eden A.T., çocuklarından en büyüğü olan 14 yaşındaki oğlunu yumurta alması için bakkala gönderdi. Bu sırada eve gelen, Van Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Sait T.'yi pasta yaparken görünce sinirlendi ve “Benim borçlarım var. Sen burada pasta yapıyorsun” diye bağırmaya başladı. Çıkan tartışma uzayınca iddiaya göre Sait T., eşini mutfakta dövmeye başladı. Daha önce de sık sık dayak yediği iddia edilen A.T. tezgahta duran ekmek bıçağını alıp kendisine vuran 17 yıllık eşi Sait T.'nin göğsüne sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Sait T., aşarı kan kaybından olay yerinde yaşamını yitirdi.
Daha sonra, polisi arayan A.T., “Ben eşimi öldürdüm. Gelin beni alın” dedi. Gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen A.T., geride en küçüğü kundakta 2 aylık ve en büyüğü 14 yaşında olmak üzere 8 çocuk bıraktı. İfadesi alınan A.T., eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyledi. A.T., “Ben ve çocuklarım kendisinden sürekli olarak şiddet görüyorduk. Hayat çekilmez hale gelmişti. Kavga etmediğimiz, dayak yemediğim gün kalmamıştı. Kendisi ile birlikte bizleri de bunalıma sokmuştu. Eve hiçbir şey almıyor, bizleri de sefalet içinde yaşaktıyordu” dedi.
Geride bıraktığı 8 çocuğu için üzüldüğünü ve pişman olduğuru anlatan A.T., “Çocuklarım için pasta yapıyordum. Oğuma bakkaldan yumurta almasını söyledim. Eşim de beni pasta yaparken görünce sinirlendi. ‘Ben borç içindeyim, sen pasta yapıyorsun’ deyip dövmeye başladı. Ben de elime geçirdiğim bıçağı kalbine sapladım. Sadece geride bıraktığım çocuklarıma üzülüyorum” dedi.
Emniyet ve savcılıkta verdiği ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.T., tutuklanarak Van M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Babaları ölen, anneleri cezaevine giren 8 çocuğa ise yakınları sahip çıktı.
17 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü
17 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü
Hey , cidi 3anape..Askva vako33omazden.. Deresteri ulun..skuti vo33erttu