Farklı dillerde olan asıl IRCQnet uyarılarını düzenledim sadece Ingilizce ve Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
Indirmis olacağınız uyarilar.mrc dosyasını kullanmış olduğunuz mirc klasörü içine atınız.
Daha sonra /load -rs uyarilar.mrc yazınız gelen uyarıya yes/evet diyerek yüklemeyi tamamlayınız.
Detaylı kod ekleme bilgisi için; http://www.forum.icqturk.com/viewtopic.php?f=8&t=346
Eksik veya hatalı olan yer var ise lütfen konu altında bildiriniz.
Operator Uyarıları Popups
Operator Uyarıları Popups
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Immortal tarafından 10 Haz 2010, 16:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
AlwayS.BelievE.In.YouR.HearT.No.MatteR.WhaT
Kanal Bad Nick Uyarı Kodu
Kod: Tümünü seç
menu nicklist {
-
BadNick { badnick $* }
-
}
alias badnick {
say $* 2,0Nickiniz uygunsuzdur.Lutfen /nick yeninick komutunu kullanarak 30 saniye icinde degistiriniz.
.timerck $+ $chan $+ $1 1 30 checknick $chan $1
}
alias -l checknick {
if ($2 ison $1) {
kick $1 $2 2,0Nickiniz uygunsuzdur.Lutfen /nick yeninick komutunu kullanarak degistiriniz.
mode $1 +b * $+ $2 $+ !*@*
}
}Re: Operator Uyarıları Popups
Bu dosya'yi yillardir kullanabiliyorum, o kadar faydali paylasim oldu ki <3
Özledim.
Özledim.
~Aglayin su yükselsin belki kurtulur gemi ~[NFK]
Re: Operator Uyarıları Popups
Yıllar sonra gelen forum mesajıda farklı hislere yol açtı 
ya bazen lazim oluyor, sürekli buraya bu sayfaya gelip eklentiyi indiriyorum. Allah razi olsun 
ama gercekten özledim öyle böyle degil <3 keske eski günler geri gelse insanlar biraz bizim gibi vefali olsaaa :p
ama gercekten özledim öyle böyle degil <3 keske eski günler geri gelse insanlar biraz bizim gibi vefali olsaaa :p
hooyy da ne hoyyy. bunca zamandan sonra bu başlıga cevap he 
hem sen nerede kullanıyormuşsun bu dosyayı bi söyle bakalımelmas yazdı:Bu dosya'yi yillardir kullanabiliyorum, o kadar faydali paylasim oldu ki <3
Özledim.
tabii hala okuyorum bu forumu bence faydali paylasim ve eklentiler var
(alkislayan animasyondan)*